Interieur advies

Interieuradvies

Het is belangrijk, zeker in ons drukke leven om thuis een plaats te creëren waar u zichzelf kan ontspannen en onthaasten, even weg uit de dagelijkse beslommeringen.

Dat is ook een van de belangrijke uitgangspunten waar we aandacht aan besteden bij het inrichten van een woning.

Natuurlijk weet iedereen wel wat hij of zij leuk vindt, maar daar dan een compleet plaatje van maken wat uitkomt op een interieur waar je een echt overweldigend ‘wauw’ gevoel bij krijgt, is door jezelf vaak niet te realiseren.

Bent u op zoek naar een inrichting die aansluit op al uw persoonlijke wensen, dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen.
In de loop van de jaren dat wij bestaan, hebben we veelal kleine leveranciers om ons heen verzameld die alles nog per stuk maken en helemaal op maat in alle denkbare mogelijkheden qua stof, hout of andere materialen.

Dat heeft er voor gezorgd dat we ondanks een bescheiden winkeloppervlakte alles kunnen leveren wat u maar wilt.
Leuke bijkomstigheid is dat u hierdoor een interieur creëert wat geheel aansluit op uw persoonlijke wensen zonder hieraan concessies te hoeven doen door beperkingen vanuit de fabrikant.

Veel meubelen zijn dan ook door onze ontwerper Arjan Schaap zelf bedacht of samengesteld.
Onze meubelen onderscheiden zich in comfort en warme uitstraling, ze hebben sfeer, maar vooral ook kwaliteit.
Daarbij maken we gebruik van een leuke combinatie van modern en wat stoerdere designs.

Interieuradvies
Bent u benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze woonwinkel om een geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak te maken voor een interieuradvies.

We maken hierbij een plattegrond op schaal met daarbij een compleet overzicht met behulp van een moodboard, van wat er op de vloer komt, wandafwerking, gordijnen en verlichting, kortom, het gehele plaatje.

Stylingsadvies
Een stylings advies behoord ook tot de mogelijkheden. Als u niet echt van plan bent om veel nieuwe dingen aan te schaffen, maar wel eens een keer een frisse wind door uw bestaande inrichting wilt, kunt u hier gebruik van maken. De wand een tint, andere indeling, wat kleine aanpassingen door middel van andere decoratie of verlichting. Voor dit advies berekenen we € 125,- advieskosten.

Bel of mail ons gerust voor een afspraak. Bellen kan op 0344 - 621 608, u belt dan met onze winkel in Tiel. Mailen kan op [email protected].

Ook kunt u onze binnenhuis adviseur Arjan Schaap mobiel bereiken op 06 - 5184 6843.

Tell a friend

Attendeer een vriend of vriendin op de Woonstee shop.

 
Annuleer