Over ons

De Woonstee, verrassend, inspirerend en veelzijdig

Sinds 10 april 2000 zijn wij als woonwinkel gevestigd in Tiel. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Tiel en omgeving, maar onze klanten komen tegenwoordig uit heel Nederland. Ook komen er steeds meer buitenlandse projecten voor.

Waar wij vooral sterk in zijn is interieuradvies. Daarbij kijken we samen met de klant wat hun persoonlijke woonwensen zijn en voegen deze samen tot een mooi samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik. Daarbij is de indeling uiteraard ook heel belangrijk en vaak het uitgangspunt voor een complete inrichting.

Waar we daarbij ons in onderscheiden is dat we veelal kleinschalige fabrikanten hebben die alles maar dan ook alles op maat kunnen leveren. Van tafels en kasten, in alle kleuren, houtsoorten en maten, tot banken afgestemd op zitdiepte en ook daarbij alle modellen.

Ook bedden kunt u bij ons op maat bestellen. Uiteraard hebben we in onze sfeervolle woonwinkel veel standaard producten wat maat en uitvoering betreft.

Kortom.... het is altijd de moeite om eens een kijkje te komen nemen in onze woonwinkel voor frisse inspiratie of bruikbare adviezen.


Grotere kaart weergeven

Tell a friend

Attendeer een vriend of vriendin op de Woonstee shop.

 
Annuleer