Algemene voorwaarden

Bij iedere bestelling in onze winkel wordt een aanbetaling van 20% van de bestelling in rekening gebracht.

Internet bestellingen worden alleen verwerkt tegen volledige vooruitbetaling.

Bij annulering van bestellingen (binnen 8 dagen na besteldatum) wordt de ontvangen aanbetaling retour betaald per bank door De Woonstee, eventuele orderkosten worden in mindering gebracht.
Bij annulering van bestellingen later dan 8 dagen na besteldatum vervalt de aanbetaling geheel aan De Woonstee voor gemaakte en te maken orderkosten.

Bij aflevering van bestelde goederen worden alleen contante betalingen geaccepteerd, er wordt een bedrag van 15,- aan rembourskosten berekend voor (rest)betalingen aan de vervoerder.

Als bij het afleveren van bestelde goederen deze goederen op het afleveradres niet naar binnen passen, wordt bij order annulering op deze gronden, 25% van de orderwaarde met een minimum van 225 euro aan annuleringskosten in rekening gebracht. De koper is 100% verantwoordelijk voor maatneming en uiteindelijke bestelling.

Bij het noodzakelijk inzetten van extra personeel en/of materieel als verhuislift of kraan bij bezorging van goederen, zullen de kosten hiervan direct door de vervoerder contant met de clint worden afgerekend.

Fabricagefouten en/of beschadigingen dienen binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelde goederen in onze winkel gemeld te worden, voor een eventuele ruiling of reparatie door de fabrikant van deze goederen.
8 dagen na leverdatum vervallen mogelijke claims op externe schades door fabricagefouten of beschadigingen.
Retourzendingen dienen van tevoren aangemeld te zijn via een e-mail naar [email protected]

Retourzendingen binnen 7 dagen alleen mogelijk in originele, ongebruikte en onbeschadigde verpakking en de daarbij eventueel behorende garantie en aankoopbewijzen. Verzendkosten van retourzendingen zijn voor rekening van verzender, niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen.

Besteld u vanuit het buitenland, dan komen daar extra kosten bij voor het verzenden van uw bestelling. De verzendkosten die wij berekenen op dewoonsteeshop.nl zijn tot aan de Nederlandse grens. Stuur ons een mail of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.

De Woonstee aanvaardt als handelshuis geen enkele aansprakelijkheid voor geleverde goederen en/of diensten anders dan de fabrieksgarantie van de respectievelijke fabrikanten van deze goederen.

De Woonstee aanvaardt als handelshuis geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van door De Woonstee geleverde goederen.

De meeste grootmeubelen worden door een extern expeditiebedrijf thuisbezorgd.
Indien mogelijk wordt dit door onze eigen bezorgers gedaan.
De Woonstee kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schades aan andere zaken dan bestelde goederen, voortkomend uit de bezorging van bestelde goederen.

Inhoudsrechten

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Alle productinformatie, prijzen en verzendkosten worden onder nadrukkelijk voorbehoudt getoond, wij behouden het recht (prijs) wijzigingen of aanpassingen door te voeren op algemene informatie, maatvoeringen, productprijzen en verzendkosten indien de getoonde informatie incorrect of geheel niet is weergegeven.

Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt De Woonstee geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Privacy

Wij respecteren uw privacy zeer en zullen er dan ook op toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze bezoekers zo veilig mogelijk gebeurt.

Copyrights

Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij De Woonstee. Dit houdt in dat er niets aan de complete inhoud van onze site mag worden veranderd en dat er niets zonder schriftelijke toestemming van De Woonstee uit mag worden gekopieerd.

Tell a friend

Attendeer een vriend of vriendin op de Woonstee shop.

 
Annuleer